Efterskole? Glamsdalens Idrætsefterskole på Fyn

Information

Overvejer du at tage et år på efterskole?

Et efterskoleår er fyldt med mange forskellige og fantastiske oplevelser. Du udvikler dig både socialt, fagligt, sportsligt, og får nye venner for livet. 

På Glamsdalens Idrætsefterskole kan vi godt lide idræt og bevægelse, derfor har vi mange forskellige aktive valgfag, man kan prøve kræfter med. Du kan blandt andet vælge fodbold, adventure, dans og mange flere. Læs mere om vores valgfag her på hjemmesiden. Som idrætsefterskole har vi også flere boglige linjer at vælge mellem, både i 9. og 10. klasse. 

Interesseret i at høre mere om livet på efterskole? Så kontakt Glamsdalens Idrætsefterskole på Fyn, på telefon 64 72 36 60

På Glamsdalens Idrætsefterskole møder vi hver dag med det mål at se dig vokse – socialt, fagligt og sportsligt. Udfordringer får du masser af, både i bøgerne og på banerne. Nok så væsentligt er vi der også for dig, når det er livet, du lægger arm med.

For os handler det ikke om, at du skal være hurtigst, stærkest eller bedst. Det vigtige er, at du - og hver eneste af dine kammerater på skolen - får lysten til at strække dig lidt længere og gøre en forskel. Både for dig selv og for andre.

Ja, her er meget idræt!

Fælles for vores elever er lysten til idræt. Dit niveau er ikke afgørende, men her er alle muligheder for at blive bedre. Du får også rig mulighed for at prøve kræfter med det, du ikke har prøvet før.

Fællesskabet fylder og forpligter

Ligeværdighed og respekt er to nøgleord for, hvordan vi ser dig som elev, og hvordan vi ønsker, eleverne ser hinanden. Derfor dyrker vi fællesskabsfølelsen mere end elitepræstationerne. Vi dyrker hellere tilliden end kontrollen.

Vi har også demokrati på skolen, hvor vi forventer, du siger frem. Og i elevhusene får du både styrket fællesskaberne på tværs og dine sociale kompetencer.

Resultatet plejer at blive både muntert, livligt og lærerigt. Noget der også holder liv i gejsten blandt os, der arbejder på skolen.

Vi har alle muligheder

Vi bor i Glamsbjerg på Vestfyn, og her har vi vide rammer for at udfolde os, både ude og inde. Vi har 2 haller, svømmehal, græsbaner og kunstgræsbane. Og uden for dørtrinnet kalder den friske fynske natur.

Skolen er grundlagt i 1989, og vi har plads til 288 elever fordelt på 9. og 10. klasse.