Idrætslinjen 360 grader

Er du den, der aldrig får nok af at prøve nye idrætsgrene, er 360 grader skabt til dig: Her bliver dit år et intensivt møde med nye idrætsgrene cirka hver 3. uge. Fra fodbold til vandsport, fra det velkendte til det, du aldrig har prøvet før. Og naturligvis med den grundtræning, der gør det sjovt at blive ved og ved …

Prøv dig selv af 360 grader
På bare et enkelt år får du afprøvet idrætsgrene nok til et helt liv: Cirka hver 3. uge skifter vi fokus, og her får du ikke bare lov at lege med en ny disciplin eller et nyt tema. Du får en seriøs instruktion og træning, så du kan gå ind i det nye, udvikle det kendte og udfordre dig selv lige der, hvor du er.

Din vigtigste forudsætning er, at du har lyst til at komme hele idrætshorisonten rundt – med nysgerrighed og god energi. Så skal vi nok give dig udfordringer til både psyke og krop.

Kendte og mindre kendte idrætsgrene
Året byder på både traditionelle idrætsgrene og de mere specielle – det kan for eksempel være:

  • Fodbold, håndbold og basketball
  • Undervandsrugby
  • Beachvolley og squash

Ud over fysikken arbejder vi med både tekniske, taktiske og idrætspsykologiske aspekter af de forskellige idrætsgrene.

over vaeg

Dit team er dit afsæt
Teamet er det sted, hvor du afprøver og udvikler din sport – på en måde hvor det bedste hold altid er sammenholdet. Så du skal nok få kamp til stregen, og samtidig er I fælles om at sikre, I glæder jer til hver time.

Undervisningen foregår primært inden for skolens egne faciliteter og ofte i samspil med de andre linjer.

STEMNING FRA 360 GRADER

Ansvarlig for 360grader
Henrik Juelsgaard
Huslærer - Hus 10