Badminton

Når du vælger badminton, får du alle muligheder for at udvikle dit spil, blandt andet ved selv at vælge fokusområder for din træning.
Taktik, udholdenhed, boldøje, slagteknik, evnen til at kunne se forud – og ikke mindst et godt benarbejde. Det er gode forudsætninger for at få succes på din side af nettet. Dit niveau er ikke afgørende – det væsentlige er, at du har lysten til at arbejde med at blive bedre. Og at du møder op veloplagt og motiveret til hver træning. Sideløbende med den tekniske træning kommer du i rigtig god form gennem løb og styrketræning – inde og ude.

Du kan forvente at have badminton  4-5 gange om ugen.

Hvilke områder vil du gerne fokusere ekstra på?
Gennem året er du selv med til at vælge nogle områder, du særligt ønsker at forbedre. På den måde tager vi hensyn til netop dit personlige niveau, så du bliver udfordret og holder gejsten oppe.

Kampe, kurser og fællestræninger
På badmintonlinjen deltager vi i DM for efterskoler. Du kan også få lov at deltage i individuelle turneringer i løbet af året, og vi arrangerer kampe og fællestræninger med andre efterskoler. Har du lyst, kan du desuden tage DGI’s børnetrænerkursus i løbet af året.

Badminton på Glamsdalens Idrætsefterskole

STEMNING FRA BADMINTONLINJEN

Undervisere på badmintonlinjen
Adam_Alexander Rosendahl
Adam Alexander Rosendahl
Thomas Kjær
Thomas Kjær