Fodbold

Er du en seriøs, målrettet og læringsparat fodboldspiller, som gerne vil afprøve og udvikle dine færdigheder i et trygt og udviklingsorienteret miljø?

I så fald er vi syv dygtige DBU uddannede fodboldlærere, som har de helt rette forudsætninger for at støtte din videre udvikling som fodboldspiller og menneske.

Viden, refleksion og træning
På fodboldlinjen er der fuldt fokus på alle de aspekter, det kræver for at udvikle sig til en god og alsidig fodboldspiller og et godt menneske. Ved at skabe tydelig sammenhæng mellem teori, praksis og evaluering er det et klart mål for os, at du styrker dine tekniske, fysiske, mentale og taktiske færdigheder gennem en bevidst og reflekteret tilgang til både individuelle og holdrelaterede læreprocesser. I praksis betyder det, at vi vil udfordre dit hoved mindst lige så meget som dine ben, og at du vil få stor indflydelse på den daglige undervisning. Vi mener, at en talentfuld fodboldspiller er et selvbevidst og reflekteret menneske, der evner at forstå og tage ansvar for egen udvikling.

Du kan forvente at have din linjeidræt 4-5 gange om ugen.

MÅLMANDTRÆNING
For vores målmænd vil der være målmandsrelateret træning, som styrker det mentale, taktiske og tekniske niveau.

NY FODBOLDKEEPERLINJE FRA AUGUST 22/23 Vi har længe haft efterspørgsel på en keeperlinje indenfor fodbold, og nu kan vi endelig løfte sløret for vores fremtidige planer. Linjen vil først være tilgængelig fra 2022, men du kan allerede nu sikre dig en plads her.

På fodboldkeeperlinjen vil du både have specialtræning med de andre keepere, og træning med resten af fodboldlinjen. Der er kun et begrænset antal pladser på fodboldkeeperlinjen, da træningen både foregår individuelt eller i små grupper.

Vi har undervisning udenfor hele året på både græsbane og skolens egen kunstgræsbane med lysanlæg.
Undervisningen kan også være flyttet til træningslokaler, svømmehal eller naturen.
I løbet af året spiller vi kampe mod andre skoler. Vi har hold der spiller i DM-rækken, mesterrækken og A-rækken. Det betyder naturligvis, at vi altid kan finde en passende udfordring til dig, når der fløjtes op til kamp.
For at du får det optimale ud af undervisningen, forventer vi at du:
Altid møde engageret op til træning og kamp.
Har mod til at udvikle dig som fodboldspiller og menneske.
Ønsker at være en del af et hold.
Er reflekterende på og uden for banen.
Passer på dit fodboldværktøj – Fodboldstøvler, skinner og løbesko.

Stemning fra Fodboldlinjen

Undervisere på fodboldlinjen
Allan D. Christiansen
Casper Skifter
Casper Skifter
Lars Weber
Lars Tofte Weber
Maria Juul Viskum
Maria Juul Viskum
Rune Bladt Have
Rune Bladt