Håndbold

Håndboldlinjen på Glamsdalen er for dig der brænder for spillet. Du vil møde andre spillere, der ligesom dig, ønsker at udvikle sit håndboldspil i et forpligtende fællesskab.

På Håndboldlinjen arbejder vi intensivt med alle spillets aspekter; teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, og vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller.

KAMPE
Du vil spille masser af kampe, da vi spiller med i FHF´s turneringer samt efterskoleturneringen og skoleligaen. Derudover spiller vi en masse træningskampe.

TRÆNERKURSUS OG UDVIKLING
Det er vigtigt for os, at du både udvikler dit eget spil, men også din forståelse for håndboldspillet. Derfor får du tilbudt trænerkursus og du får mulighed for at stifte bekendtskab med trænerrollen.  Vi afholder udviklingssamtaler med alle spillere.

Vi har også rene håndbolddage, hvor vi kan tage på ture, se ligakampe og gå i detaljer omkring udviklingen.

HÅNDBOLDUNDERVISNINGEN
Undervisningen foregår både i skolens egen hal og omegnens idrætshaller. Derudover bruger vi skolens motionsrum og har løbeskoene på, så vi får den kondition og styrke, der giver os overskuddet på banen. Du kan forvente at have din linjeidræt 4-5 gange om ugen.

LINJEREJSE
Vi rejser også ud i verden for at opleve en anden håndboldkultur end den vi har herhjemme. Vi ser og spiller mod udenlandske hold, taler med landsholdsspillere, trænes af udenlandske trænere, oplever byen og området uden for hallerne, vi besøger et internationalt anerkendt håndboldakademi, leger turister, og så dyrker vi fællesskabet på kryds og tværs.

FYSIOTERAPEUT
Skulle uheldet være ude og du bliver ramt af en skade, så har vi egen fysioterapeut tilknyttet, som kan følge dig gennem dit skadesforløb.

Har du lyst til et helt år, hvor du virkelig får lov at lege med alle håndboldspillets finesser, og hvor du kommer i dit livs form? Så siger vi velkommen på håndboldlinjen.

KEEPERLINJE
Vi har åbnet op for en håndboldkeeperlinje, hvor du kan dygtiggøre dig indenfor keeperpositionen. Du vil både have specialtræning med de andre keepere og træning med resten af håndboldlinjen. Der er kun et begrænset antal pladser på keeperlinjen, da træningen både foregår individuelt eller i små grupper.

34-2

målmandslinje keeperlinje
Ny keeperlinje med start august 2020

STEMNING FRA HÅNDBOLDLINJEN

Undervisere på håndboldlinjen
Martin Maag Nielsen
Martin Maag Nielsen
Mikkel Vind
Mikkel Vind
Michael Isaksen-Ejby
Michael Isaksen-Ejby
Thomas Christiansen
Thomas Christiansen