Håndbold

Håndboldlinjen på Glamsdalen er for dig der brænder for spillet. Du vil møde andre spillere, der ligesom dig, ønsker at udvikle dit håndboldspil i et forpligtende fællesskab.

På Håndboldlinjen arbejder vi intensivt med alle spillets aspekter, teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, og vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller.

KAMPE
Du vil spille masser af kampe, da vi spiller med i FHF´s turneringer samt efterskoleturneringen og skoleligaen. Derudover spiller vi en masse træningskampe

TRÆNERKURSUS OG UDVIKLING
Det er vigtigt for os, at du både udvikler dit eget spil, men også din forståelse for håndboldspillet. Derfor får du tilbudt trænerkursus og du får mulighed for, at stifte bekendtskab med trænerrollen.  Vi afholder udviklingssamtaler med alle spillere.

Vi har også rene håndbolddage, hvor vi kan tage på ture, se ligakampe og gå i detaljer omkring træningen.

TRÆNINGEN
Træningen foregår både i skolens egen hal og omegnens idrætshaller. Derudover bruger vi skolens motionsrum og har løbeskoene på, så vi får den kondition og styrke, der giver os overskuddet på banen.

FYSIOTERAPEUT
Skulle uheldet være ude og du bliver ramt af en skade, så har vi egen fysioterapeut tilknyttet, som kan følge dig gennem dit skadesforløb.

Har du lyst til et helt år, hvor du virkelig får lov at lege med alle håndboldspillets finesser, og hvor du kommer i dit livs form? Så siger vi velkommen på håndboldlinjen.

NY MÅLMANDSLINJE MED START AUGUST 2020
Som noget helt nyt åbner vi en målmandslinje, hvor du kan dygtiggøre dig indenfor målmandspositionen. Du vil både have specialtræning med at de andre målmænd og træning med resten af håndboldlinjen. Der er kun et begrænset antal pladser på målmandslinje, da træningen både foregår individuelt eller i små grupper.

34-2

målmandslinje keeperlinje
Ny keeperlinje med start august 2020

STEMNING FRA HÅNDBOLDLINJEN

Undervisere på håndboldlinjen
Martin Maag Nielsen
Huslærer - hus 2
Michael Isaksen-Ejby
Huslærer - Hus 14
Thomas-Christiansen-lærer
Thomas Christiansen
Huslærer - Hus 10