AFLYST: Idrætscamp d. 29. - 30. marts 2021

På grund af COVID-19 situationen må vi desværre meddele, at Idrætscampen 2021 er aflyst. Alle tilmeldte vil blive kontaktet d. 04-02-2021. Vi vil desuden i løbet af de kommende dage påbegynde tilbagebetalingen.

Kontakt os på 64 72 36 60, hvis I har spørgsmål.


OPLEV ET DØGN AF EFTERSKOLELIVET

Hvordan er livet egentlig på Glamsdalens Idrætsefterskole? Det kan du få lov at afprøve i et intenst døgn, hvor du får mærket idrætten på egen krop. Det sker sammen med en hel flok, der vil det fede og forpligtende fællesskab – lige som dig. Alle er velkomne! Eneste krav er, at du er vild med idræt og går i 7. klasse i skoleåret 20/21.

Når du køber billetten, skal du vælge hvilken linje, der skal være dit primære fokus på campen. Du vil også prøve kræfter med andre efterskoleaktiviteter.

Ankomst mulig fra 9.00-9.30 mandag.
Vi afslutter campen fra 15.00-16.00 tirsdag, hvor dine forældre er inviteret til at deltage.

Prisen er 175 kr. inkl gebyr.

Nb. Overnatning vil foregå i vores klasselokaler.

 

VÆLG MELLEM:

Badminton findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen. På idrætscampen kan du prøve spillet og møde skolens undervisere på linjen. Medbring selv ketcher eller lån en af skolen.
Dansen har et væld af udtryksformer, og på idrætscampen får du prøvet kræfter med et par stykker af dem.
Dans findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen.
Skolen har sit eget Esportlokale med 25 nye toptunede computere. Kom og prøv på campen.
Esport findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen og er for både drenge og piger.
På fitness kommer du hele vejen rundt om holdtræning, så du styrker både muskler, kondition, koordination og smidighed. Kom og prøv et par af de mange discipliner.
På fodboldlinjen er der fuldt fokus på alle de aspekter, det kræver for at udvikle sig til en god og alsidig fodboldspiller og et godt menneske.
Fodbold er både for piger og drenge og findes på skolen også som valgfag.
På håndboldlinjen arbejder vi intensivt med alle spillets aspekter, teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, og vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller.
Håndbold findes på skolen både som linjeidræt og som valgfag.
På adventurelinjen elsker vi mountainbike og kajakpolo. Kajakpolo kombinerer håndbold, ishockey og polo med en livlig kajak. Bolden skal i nettet fra kajakken, mens dine modspillere forsøger at tage bolden fra dig. Det er vådt og hårdt, men nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen, når bolden er i spil. Er du også til hop på mountainbiken? Så skal du helt sikkert prøve Adventure-linjen. Vi har vores eget fede MTB-spor i baghaven, med både ruter for øvede og nybegyndere.
Er du den, der aldrig får nok af at prøve forskellige idrætsgrene, er 360 grader skabt til dig. Her overrasker vi på dagen med hvilken idræt vi hopper på. Eksempler kan både være volley, golf, o-løb og svømning.
Er du til sved på panden, høj puls og fuld fart over feltet? Så er triatlon helt sikkert noget for dig. Der er ingen krav til tidligere erfaring med idrætten. Du skal blot have lyst til at give den gas.