Idrætscamp 2020

NY UDGAVE AF IDRÆTSCAMPEN ER PÅ VEJ.

Mere information kommer senere.

——–

Hvordan er livet egentlig på Glamsdalens Idrætsefterskole? Det kan du få lov at afprøve – i et intenst døgn, hvor du får mærket idrætten på egen krop. Det sker sammen med en hel flok, der vil det sjove og gode fællesskab, lige som dig. 

Gi’ den hele armen, kroppen og humøret

Alle er velkomne! Om du er total nybegynder eller har dyrket din idræt siden, du var helt lille, spiller ingen rolle. Vi lover at vi kan udfordre dig både sportsligt og socialt! Eneste krav er, at du går i 7.-8. klasse i skoleåret 19/20.

Én camp – mange muligheder

Når du tilmelder dig campen, skal du vælge 4 forskellige idrætter, som du kunne tænke dig at afprøve. Du er garanteret at få opfyldt ønske nr. 1.
Derudover vil du selvfølgelig mærke efterskolelivet med fælles måltider, morgensamling og andre efterskoleaktiviteter.
Dine forældre inviteres til forældresamling kl. 14.00 lørdag.

Et døgn for 150 kroner

Idrætscamp på Glamsdalens Idrætsefterskole ligger i år fredag d. 25. oktober – lørdag d. 26. oktober 2019. Campen starter fredag kl. 17.00, hvor du bliver indkvarteret i klasselokaler på skolen sammen med 10-15 andre unge på campen. Vi slutter lørdag kl. 15.00 med forfriskning og kaffe sammen med dine forældre.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Vi sender dig en bekræftelse med opkrævning på 150 kr. for din deltagelse.

 

VÆLG MELLEM:

Badminton findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen. På idrætscampen kan du prøve spillet og møde skolens undervisere på linjen. Medbring selv ketcher eller lån en af skolen.
Dansen har et væld af udtryksformer, og på idrætscampen får du prøvet kræfter med et par stykker af dem.
Dans findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen.
Skolen har sit eget E-sportslokale med 25 nye toptunede computere. Kom og prøv på campen.
E-sport findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen og er for både drenge og piger.
På fitness kommer du hele vejen rundt om holdtræning, så du styrker både muskler, kondition, koordination og smidighed. Kom og prøv et par af de mange discipliner.
På fodboldlinjen er der fuldt fokus på alle de aspekter, det kræver for at udvikle sig til en god og alsidig fodboldspiller og et godt menneske.
Fodbold er både for piger og drenge og findes på skolen også som valgfag.
På håndboldlinjen arbejder vi intensivt med alle spillets aspekter, teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, og vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller.
Håndbold findes på skolen både som linjeidræt og som valgfag.
Kajakpolo kombinerer håndbold, ishockey og polo med en livlig kajak. Bolden skal i nettet fra kajakken, mens dine modspillere forsøger at tage bolden fra dig. Det er vådt og hårdt, men nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen, når bolden er i spil.
Er du til hop på mountainbiken? Så skal du helt sikkert prøve Adventure-linjen. Vi har vores eget fede MTB-spor i baghaven, med både ruter for øvede og nybegyndere.
Er du vaks og hurtig på rulleskøjter, eller har du blot mod på at prøve noget nyt? Vi skal rulle, grine, samarbejde og spille kamp. Rullehockey er et eksempel på en aktivitet, du kan møde på idrætslinjen "360 grader".
Er du til sved på panden, høj puls og fart på musikken? Vores spinningslokale er den nyeste idrætsfacilitet på skolen, og bruges ofte af f.eks. triatlon-eleverne.
Er du en vandhund? Så er det her din førsteprioritet skal være. Vi skal både lege, svømme og dyste, da du vil blive udfordret på aktiviteter, som kan være indeholdt på idrætslinjerne 360 grader og Triatlon.