UDSOLGT: Idrætscamp 2017

Hvordan er livet egentlig på Glamsdalens Idrætsefterskole? Det kan du få lov at afprøve – i et intenst døgn, hvor du får mærket idrætten på egen krop. Det sker sammen med en hel flok, der vil det sjove og gode fællesskab, lige som dig. 

Gi’ den hele armen, kroppen og humøret

Alle er velkomne! Om du er total nybegynder eller har dyrket din idræt siden, du var helt lille, spiller ingen rolle. Vi lover at vi kan udfordre dig både sportsligt og socialt! Eneste krav er, at du går i 7.-9. klasse.

Én camp – mange muligheder
Vi har udvalgt 14 forskellige aktiviteter, som repræsenterer vores idrætslinjer og valgfag. I løbet af døgnet vil du få mulighed for at afprøve 3 af disse aktiviteter. Ved tilmelding skal du prioritere 5 aktiviteter, som du ønsker at deltage i. Du er garanteret at få opfyldt ønske nr. 1.
Derudover vil du selvfølgelig mærke efterskolelivet med fælles måltider, morgensamling og andre efterskoleaktiviteter.

Et døgn for 150 kroner
Idrætscamp på Glamsdalen ligger i år fredag d. 3. november – lørdag d. 4. november 2017. Campen starter fredag kl. 17.00, hvor du bliver indkvarteret i lokaler på skolen sammen med 10-15 andre unge på campen. Vi slutter lørdag kl. 15.00 med en fælles afslutning sammen med dine forældre.

Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser. Vi sender dig en bekræftelse med opkrævning på 150 kr. for din deltagelse.

Ses vi?

 

VÆLG MELLEM:

Badminton findes både som linjeidræt og som valgfag på skolen. På idrætscampen kan du prøve spillet og møde skolens undervisere på linjen. Medbring selv ketcher eller lån en af skolen.
Cykling er en vigtig disciplin på skolens Triatlonlinje. På idrætscampen får du lov til at snuse til cyklingen. Vi tager en tur på skolens cykler i den dejlige natur omkring skolen.
Dansen har et væld af udtryksformer, og på idrætscampen får du prøvet kræfter med et par stykker af dem.
Dans findes måde som linjeidræt og som valgfag på skolen.
Skolen har sit eget E-sportslokale med 25 nye velfungerende computere. Kom og prøv på campen.
E-sport findes både som linjeidræt og sam valgfag på skolen og er for både drenge og piger.
På fitness kommer du hele vejen rundt om holdtræning, så du styrker både muskler, kondition, koordination og smidighed. Kom og prøv et par af de mange discipliner.
På fodboldlinjen er der fuldt fokus på alle de aspekter, det kræver for at udvikle sig til en god og alsidig fodboldspiller og et godt menneske.
Fodbold er både for piger og drenge og findes på skolen også som valgfag.
På håndboldlinjen arbejder vi intensivt med alle spillets aspekter, teknisk, taktisk, fysisk og mentalt, og vi tager udgangspunkt i den enkelte spiller.
Håndbold findes på skolen både som linjeidræt og som valgfag.
Kajakpolo kombinerer håndbold, ishockey og polo med en livlig kajak. Bolden skal i nettet fra kajakken, mens dine modspillere forsøger at tage bolden fra dig.
Kajakpolo er en vigtig disciplin på adventurelinjen og findes også som valgfag på skolen.
På Glamsdalen har vi både vores egen udfordrende mountainbike-bane og masser af gode spor i nærheden. På campen kan du bruge din egen MTB eller låne en af skolens cykler.
Mountainbike er en vigtig disciplin på adventurelinjen og du kan også få MTB som valgfag.
Parkour vil give dig indblik i de mest basale elementer indenfor parkour og freerunning.
Parkour kan indgå som en disciplin på 360 grader-linje. Parkour er også et valgfag på skolen.
Volley er en disciplin på skolens 360 grader-linje. Volley er også et valgfag.
Mobility handler om træning af kroppens bevægelighed: om at øge muskler, sener og ledbånds smidighed.
Mobility er valgfag på skolen.
I crossfit træner du både din styrke og din kondition gennem konstant varierende funktionelle bevægelser, som udføres med relativ høj intensitet. Du får med garanti pulsen op og sved på panden.
Crossfit er en disciplin på fitnesslinjen og er også valgfag på skolen.
Svømning giver mulighed for at få rørt hele kroppen samtidig med at teknik og kondition forbedres.
Svømning er en vigtig disciplin på triatlon-linjen og er også valgfag på skolen.

STEMNINGER FRA IDRÆTSCAMP 2016