Indholdsplan måltider

Måltider
Morgenmad
Eleverne møder til morgenmad mellem kl. 7.00 og kl. 7.30. Der serveres et bredt udvalg af morgenmadsprodukter, brød, ost, marmelade og pålæg, te, kaffe og mælk og frugt.

Formiddag
Der serveres te, kaffe, brød, pålæg og frugt i en pause i undervisningen om formiddagen.

Middagsmad
Der serveres varm mad til middag. Eleverne spiser i to hold mellem kl. 12.00 og kl. 13.00. Der serveres normalt én varm ret. Der beregnes maksimalt 150 g kød pr. person til middagsmåltidet. Der serveres altid mindst to slags grøntsager/salater som tilbehør.

Eftermiddag
Der serveres brød og frugt i en pause i undervisningen om eftermiddagen.

Aftensmad
Aftensmaden serveres mellem kl. 17.45 og kl. 18.45 Eleverne spiser i to hold. Aftensmaden består af selvsmurt smørrebrød suppleret af en lun ret, der ofte er en rest fra et varmt måltid.

Aftenkaffe
Der serveres aftenkaffe/te med brød ca. kl. 21.00.