Transport til og fra skolen

Efterskolebussen

Vi indgået et samarbejde med Efterskolebussen omkring transport til og fra skolen. Det betyder at eleverne via en app kan bestille busbillet til forskellige steder i Danmark. I kan se køreplanen herunder.

Al bestilling af billetter foregår igennem app’en ”Efterskolebussen”. Her opretter den enkelte elev en bruger. Forældre kan f.eks. sætte penge ind på app’en til køb af billetter ved at bruge elevens log-in. Det er vigtigt at det er eleven der har app’en på sin telefon, da billetterne vises derpå, og skal bruges i forbindelse med påstigning. App’en findes både til Android og Apple – søg efter Efterskolebussen.

Nemt for både elever og forældre

  • Sikker transport til og fra efterskolen
  • Tjek ind via QR på billetten
  • Afgang hver fredag og søndag i skoleåret (tilpassede afgange ferier, helligdage og forlængede weekender)
  • Forældre kan indsætte Buspenge, tjekke bestilte billetter og følge bussen på selve dagen – alt sammen direkte i app’en
  • Nem bestilling af busbilletter i app’en – både til sig selv og til venner og/eller ekstra bagage, der skal med
  • Betal med MobilePay eller Buspenge indsat på app’en

Køreplan Efterskolebussen

* Vær opmærksom på visse stoppesteder ikke er en del af køreplanen på forlængede weekender. Der tages forbehold for ændringer i forbindelse med weekender med meget få tilmeldte elever.
*På forlængede weekender kører kun den direkte bus til Sjælland, dog med stop ved Nyborg Station (Billetten bestilles til Circle K, Nyborg), samt bussen mod Odense Banegård og Fredericia/Kolding.

Spørgsmål omkring Efterskolebussen skal rettes direkte til Efterskolebussen.

Efterskolebussen flyer Brugervejledning i app'en