Nyt spisehus

Vi har længe ønsket os til sted, hvor vi kan samle hele elevflokken. Tidligere har det kun lade sig gøre i hallerne, og det synes vi var ærgerligt. Så drømmen om et nyt flot spisehus har længe været i tankerne.

Nu står et ikonisk 14-kantet spisehus klar til fællesspisning, hygge om aftenen, landskamp på storeskærme og meget, meget mere. Bygningen er placeret med udsigt til vores flotte natur og MTB-spor i baghaven.

Thomas Madsen, vores forstander, udtaler til fyens.dk;

“Vi ville gerne skabe følelsen af fællesskab, så vi syntes, at det var vigtigt, at alle følte sig lige tæt på centrum, og det er svært i en rektangulær spisesal. Pludselig lavede arkitekten en rund figur, og den passede ind i, at vi gerne vil have vendt opmærksomheden mod centrum, hvor enten maden eller en, der taler står. Og formen indbyder også til, at der ikke er nogen hjørner, hvor man kan sidde og gemme sig.”

Se hvordan det så ud, da vi tog spisehuset i brug for første gang:

 

Se hvordan spisehuset blev til: