PERFORMANCE DAGE

Blindesmagning for 700 personer, danseshow, live musik, pressekonference, kunst, teater og cirkus – blot for at nævne en lille bid! 😜 Performance dagene er i fuld gang, og elever og lærere styrter rundt for at blive klar til den store opvisning for forældrene i morgen 😱
11 hårdtarbejdende workshops har sydet de seneste 48 timer 🔥 En af de workshops fik til opgave, at dække alle historierne – læs deres beretninger herunder:

Eating in the dark

Vi har i dag været på nogle forskellige værksteder for at undersøge, hvad der foregår rundt omkring på skolen op til den kommende forældredag. Første stop på vejen var Eating in the
dark. Her blev elever udsat for blindsmagning, for selv at teste deres smagsløg. Formålet med dette værksted er at påvirke forældrenes sanser og nysgerrighed, så de kan få sig en fantastisk oplevelse med på vejen. Lige pt. er de ved at dække op til at forældrene kommer på besøg. Glæd jer, det bliver super spændende og yderst interessant.

Improvisation og teatersport

I denne omgang stødte vi på en masse elever, som improviserede og fik afprøvet grænser ved det frie teater. Elevernes improvisationsevne bliver sat maks på prøve, og har til formål at skabe en god stemning. Forældrene kan med god grund glæde sig til dette værksted, da disse elever vil gøre alt for at give dem et smil på læben, og opleve noget anderledes.

Skrevet af: Jesper Sørensen, Jens-Mikkel Højlund & Katrine Klitgaard

Eating in the dark
Synet er uden tvivl en af de vigtigste sanser. Vores øjne er konstant på overarbejde, men i denne work-shop får øjnene en velfortjent pause. Vi skal gi’ kreativiteten frit spil, gå på opdagelse i forskellige smage og samtidig kreere en fantastisk smagsoplevelse for forældrene på forældredagen.

Teater sport
I dette værksted skal du skal have mod på at “sige ja” til skæve idéer, gøre dine medspillere gode og gå på jagt efter nye muligheder i et kreaktivt univers. Vi skal lege med både kroppen, sproget og ikke mindst vores samarbejde. Det bliver fedt!

Svømmeshow

Vi kom ind i svømmehallen, mødt af en kraftig varme og lugt af klor. De cirka 25 drenge og 1 pige var i fuld gang med opvarmningen til øvning af svømmeshowet. I vandkanten flød et par kajakker rundt, mens resten dansede Sumba til sangen ”YMCA”. Åbningen af showet foregår således, at en af kajaksejlerne skubbes ud fra 3 meter vippen, og lander i vandet med et stort plask. Herefter vil vi ikke røbe så meget, da selve showet skal opleves med egne øjne.

Vi interviewede derefter 2 drenge, der valgte at tage del i svømmeshowet, fordi de elsker at lege i vand, og det ville være hyggeligt.

Derudover vil drengene vurdere deres svømmeshow til en klar 10’er, og de glæder sig til at vise det for forældrene. Vi fik de to selvsikre drenge til at nævne 3 følelser de gerne vil vække i publikummet på lørdag, og de svarede, glæde, overraskelse og sidst men ikke mindst en let opstemthed.

Alt i alt er drengene super klar og spændte på at fremvise showet på lørdag.

Skrevet af: Sofie Rokkjær & Freja Peetz

Kageholdet: BREAKING NEWS

Kæmpe nyhed bliver afsløret lørdag d. 25 til kageholdets pressekonference.

Vi har i dag været på besøg hos kageholdet forberedelse til deres pressekonference. I disse dage har Glamsdalens Idrætsefterskole performance dage. De er i gang med at forbedrede til de forskellige shows der bliver vist på lørdag. ”Arbejdsindsatsen har været forrygende. Der har været en positiv tilgang til diverse arbejdsopgaver” fortæller Kageholdets anføre Mikkel Broe.

Dans, cirkus og musik

”Vi skal danse en sang til en julesang” Caroline Winkel

Ja, det er normalt ikke nemt, når man er håndboldspiller og skal over og danse. I denne situation er Caroline Winkel blevet dansepige og skal danse for forældrene der kommer på lørdag. Pigerne prøver at danse så godt de kan, men det er svært.

Skrevet af: Marco, Frederik og Esben

I cirkusset er der meget seriøsitet med de forskellige ting, mens stemningen er høj, og de ser meget frem til at vise deres flotte øvelser frem.

Musik bliver spillet igennem. Malik som vi snakkede med havde spillet guitar i 6 år nu, og ser rigtig meget frem til at vise deres værk frem, og er bestemt ikke nervøs.

Parat til Oscar

Hvad laver i lige nu?
VI er i gang med at skyde de sidste scener til vores film(krimi)

Hvad har været den største udfordring indtil videre?
Det har været at skrive et godt manus og komme på materialet.

Er der nogle af jer der er på ms (mediesamfund) og har de hjulpet
En af de 4 drenge svare ja han påstår at det ikke har hjulpet ham dog har ms arbejdet med film før.

Hvad handler jeres fil om?
Den handler om en bande af tyve som er ude på et kup så i må se hvad der sker

Hvorfor valgte i film?
Vi valgte film grundet vores interesse for film processen og hvordan det fungerer

Hvor lang skal den være?
Den må maks. være 4 min

Hvad kan forældrene forvente?
I kan forvente at se os til Oscarene siger de

Hvis i vil se en spændene kort film om tyveri skal i se Frederiks, Magnus’, Olivers og Victors film

En Battle for livet

Skrevet af: Lotte Hus 12 og Christoff Hus 19

Hvad laver du lige nu? Lige nu har vi fri, vi er faktisk lige blevet færdig med at lave banen men vi for mere at lave i morgen.

Hvorfor valgte du battle?
Jeg valgte battle fordi at jeg tænkte at det var det sjoveste men det er selvfølgelig også fedt at have fri.

Er hårdt og er det sjovt?
Nej og ja

Forklar venligst
Det er ikke særligt hårdt de kulisser vi har vejede ikke særligt meget og det er egentlig mega fedt at have fri.

Hvad er battle?
Battle er en slags first person shooter(fps) bare i virkeligheden, det er ligesom Countersrike eller Call of Duty bare med papirs kugler i stedet for reelle våben.

Hvornår slutter en kamp?
Jeg tror at kampen slutter når alle fra et af holdene er døde men det kan være at de putter tid på.

Hvad kan forældrene vente sig på lørdag?
De kan forvente sig et sjovt og intenst spil som kan appellere til de fleste aldre. Så i princippet det i kan vente jeg er spil som bliver spillet med høj intensitet.

Det levende teater i hus 9

Glade og tilfredse elever har de sidste par dage arbejdet hårdt, for at transformere hele det ubeboede hus 9 til et levende teater. Et levende teater med 4 forskellige rum, der hver især indeholder et bestemt tema, valgt af holdets elever.

De forskellige rum
Bluser, bukser, kjoler og alt hvad der normalt ligger i et klædeskab, er nu blevet hevet ud og kastet rundt i værelset. Tøj på bøjler hænger ned fra loftet og møblerne i rummet er ikke længere synlige. Det er selvfølgelig pigerne, der har stået for at dekorere dette værelse, temaet er nemlig; tøjkrise. På værelset overfor spredes en helt anderledes stemning. I værelset med temaet “psykiatrisk afdeling” er der helt tyst.

En seng står placeret midt i rummet. Ved sengens side står et bord med forskellige skrækjagende metalredskaber. Men i den tyste og lidt skræmmende stemning, kan man på den anden side af væggen høre den høje musik og mærke bassen i hele kroppen. Afspærringstape, neonlys, joints og tomme vodkaflasker, hører altsammen til på værelset ved siden af. På det sidste værelse har nogle af drengene lavet plakatermed citater som “GG” og “The game is on”. Energidrikke og sodavand hører også til på dette værelse, for temaet her er gaming.

Engagerede elever


Vi har fået lov at interviewe Thea Jensen og Freja Rasmussen, som begge har været med til at dekorere værelset med temaet “tøjkrise”. Freja har gået til drama før, dog har Thea ikke prøvet kræfter med det endnu. Hun forklarer at værkstedet lød vildt spændende, og derfor greb hun  chancen. De er begge meget spændte på lørdag, når det hele går løs. Udover teater skulle der jo også pyntes op. Og det er gået stærkt, for alle eleverne har været super engagerede, og dermed nået meget længere med opyntningen end hvad lærerne havde regnet med. Det vil sige at der er mere tid til bare at slappe af, og det er måske heller ikke så skidt.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER ALLESAMMEN I MORGEN