Sådan bor vi

På Glamsdalen bor vi i små huse med op til 16 elever i hvert, og du kommer til at dele værelse med tre andre. Vi tilstræber at have lige mange drenge og piger i hvert hus. Huset har også en eller to huslærere – og erfaringen fortæller os, at det fungerer rigtig godt.

Du kender det sikkert allerede: Når flere bor sammen, er det hyggeligt at have nogle at snakke med og komme hjem til. Omvendt kan der også opstå uenigheder, og sådan er det også i vores elevhuse. Men glæd dig – du får en tryg base med masser af hygge, og du får udviklet dine sociale kompetencer.

Fællesstue og råhygge
Hvert hus har fire værelser, oftest er der to værelser til drenge og to værelser til piger. Der er også to badeværelser – ét til drenge og ét til piger.

Vil du lave en kop te eller en snack i løbet af dagen, kan du gøre det i husets tekøkken. Alle huse har også en fællesstue, hvor der næsten altid er nogle at snakke med.

Faciliteter2-1000x500

Huslærere til hvert hus
Der er knyttet en eller to huslærere til hvert hus. Det betyder, at der altid er en huslærer, der har tid til dig, hvis der opstår problemer, eller du bare gerne vil snakke med en voksen.

Husk at respektere hinanden
Når du bor på værelse med tre andre, kan det være smart at aftale nogle enkle værelsesregler; fx ’hvem går i bad hvornår?’ Det er dog helt op til jer, hvordan I gør.

FACILITETER