Tri Adventure linjerejse

Tri- og Adventure 19/20 i Malaga

Triatlonlinjens linjerejse gik i år til Malaga sammen med Adventure.
Den første dag stod på en 6 timer lang cykeltur oppe i bjergene, med en lille udfordring for dem med overskud.🚵‍♀️
Dag 2 stod på en dejlig løbetur langs stranden.
Om aftenen fik eleverne også et foredrag med den danske langdistance triatlet Mads Bang, som fortalte om hans livsstil i Spanien.
På 3. Dagen kørte vi ud til en svømmehal. Der blev både svømmet og løbet intervaller på atletikbanen. Om aftenen fik vi undervisning i salsa af en dansegruppe.
Dag 4 hoppede eleverne igen i cykeltøjet. Nogle cyklede en stille og rolig tur langs stranden, mens andre cyklede en tur oppe i bjergene. Efter cykelturen stod den på svømning i svømmehallen igen. 🚵‍♀️🏊🏻‍♀️
På den sidste dag cyklede nogle af eleverne en tur op i bjergene. Men det var kun dem som havde overskud, for senere skulle eleverne nemlig lave en Aquatlon, hvilket var en del af deres GIE-cup. Alle deltog, selvom de havde givet den maks gas hele ugen. Efter Aquatlon stod den ellers på shopping og hygge, det var jo sidste dag, så den skulle nydes
Alt i alt en mega fed rejse, som både styrkede fællesskabet på linjen og med Adventure, gav masser af træning og inspiration, iskolde og varme badeture ved stranden samt handleture ved den lokale købmand. Derudover, kan vi ikke glemme at takke hotellet, som sørgede for alle vores måltider, hygge om aftenen og at vi havde en seng at sove i, samt Bikestardo for at leje cykler til os.