Triatlonlinjen er for alle med lyst til at udfordre sig selv

Triatlon for unge er at lære den rigtige teknik, at lære det taktiske, og at øve sig i at træne kontinuerligt i svømning, cykling og løb. Triatlon for unge er anderledes end den fortælling der er blandt voksne, der skal kører jernmand.

Vi træner dagligt mindst en af de 3 discipliner ud fra forbundets ATK. Her vil du lære dybdegående kendskab til teknik og vi vil bruge meget tid at optimere samtidig med at vi træner fart og udholdenhed.

Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og flytte dine grænser. Du vil komme til at møde andre ligesindede hvad enten du er meget erfaren i sporten eller helt ny og ikke kender til triatlon.

Undervisningen er struktureret og i løbet af ugen vil du blive undervist efter fordelingen 2-3 svømmepas, 1-2 løb pas og 0-2 cykelpas. Derudover vil der være mulighed for at vælge morgensvømning 2 gange om ugen, valgfag med undervisning i svømning, cykling, MTB, spinning, løb og styrketræning samt aktivitet i den frie tid.

Triatlonlinjen er for dig som både er etableret og har kendskab til sporten, men også for dig som ikke har været i gang før. Eneste krav er, at du har en god grundlæggende fysisk form og gerne vil udfordres fysisk og mentalt i en alsidig og hurtigt voksende sportsgren. Du skal selv medbringe en velfungerende racercykel, løbesko, svømmetøj og våddragt.

Vi deltager i forskellige triatlonstævner både efterår og forår. Vi har f.eks. tidligere deltaget i DGI Fyns Crossløb-serie i vinterhalvåret.

Efterskolen har unikke træningsfaciliteter og kan bl.a. tilbyde:

  • Egen svømmehal – 25 meter bassin
  • Stort spinninglokale
  • MTB spor til mountainbike cykling og trailløb
  • Mulighed for løb i skoven som ligger tæt ved skolen
  • 400m løbebane lige ved siden af skolen
  • De vestfynske veje med bakket landskab på små veje
  • 2 styrketræningsrum hvor triatlonspecifik træning kan være dit fokus

Underviser på triatlonlinjen
Rasmus Stubager
Rasmus Stubager