Meld dig ind

På Glamsdalens Idrætsefterskole er det vigtigt for os, at du ved, hvad du går ind til, før du begynder på skolen. Det giver dig de bedste forudsætninger for at blive glad for dit ophold. Derfor inviterer vi dig til et præsentationsmøde i efteråret og til forberedelsesmøde i foråret inden skolestart.

Når du har besluttet dig for dit efterskoleår på Glamsdalen, skal du sende os en indmeldelse.

Først udfylder du indmeldelsesformularen elektronisk sammen med dine forældre. Se menuen ude til højre. Det er vigtigt, at I har læst om økonomi og betingelser, inden I sender formularen.

På indmeldelsesformularen angiver du, hvilken idrætslinje du ønsker.

Vi optager elever i den rækkefølge, de melder sig ind. Du får en mail fra os, der enten bekræfter, at du er optaget, eller at du står venteliste.

Indmeldelsesgebyr
Når du melder dig ind, opkræver vi et indmeldelsesgebyr på kr. 1000, som skal betales senest 8 dage efter, at vi har bekræftet pladsen. Hvis du melder fra, så tilbagebetales beløbet ikke. Det koster ikke noget at blive skrevet på skolens venteliste. Når/hvis der viser sig en plads, opkræves indmeldelsesgebyret.

Inden skolestart – “Nye elevers dag”
Et år på idrætsefterskole er en stor forandring for de fleste, og derfor er det rigtig vigtigt, at vi kigger hinanden dybt i øjnene først. Hvor skal du bo, hvem er lærerne, hvordan foregår hverdagen – og hvilke fag vil du have? Alt det og meget mere vil vi gerne sikre os, at du er dus med. Vi håber derfor at du og dine forældre har mulighed for at deltage i et arrangement i foråret inden skolestart. Her møder du lærerne, prøver GIE tøjet og møder de andre på din årgang.

Når du er indmeldt, sørger vi for, du også bliver inviteret til arrangementet. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på den fastsatte dato, kan du få en aftale med os om at besøge os på et andet tidspunkt.

Hvis du kommer på venteliste
Hvis din årgang er fyldt op, når du søger, kommer du på venteliste. Normalt bliver der ledige pladser i løbet af året før skolestart, så du har stadig gode muligheder for at blive optaget.
Vi optager elever fra ventelisten i den rækkefølge, der er indmeldt. Dog forbeholder vi os ret til at fylde idrætslinjerne op, så alle kan få et udbytterigt ophold.

God kontakt mellem skole og forældre
Dine forældre får mindst 4 lejligheder til at besøge skolen i løbet af året:

  • Forældredag med aktiviteter og samvær i slutningen af august

  • Forældredag med konsultation i november/december

  • Forældredag i marts/april

  • Skoleafslutningen i juni

Hvis de har spørgsmål eller andet, er de altid velkomne til at kontakte din huslærer og i øvrigt besøge skolen i løbet af året. Det er dog en god idé at aftale tidspunktet med skolen i forvejen, da der ofte er arrangementer og ture.
Dine forældre kan også følge årets gang her på hjemmesiden, Facebook, Instagram eller ved at logge ind på skolens intranet.

Har du eller dine forældre spørgsmål om indmeldelse, ventelister eller andet, er I altid velkomne til at kontakte os på telefon 6472 3660.